فقط وقتی مدیر قیمت و درگاه را از پنل مدیریت فعال کند.
هرچقدر که با هم
خاطره میسازید
از پلن رایگان شروع کن؛ هر وقت امکانات بیشتری خواستی Plus یا Pro را فعال کن.
در حال دریافت تنظیمات...
چند نکته مهم
نه؛ Free همیشه برای ساخت دعوتهای پایه در دسترس میماند.
هنگام انتخاب Plus یا Pro، قبل از ثبت درخواست پرداخت.